12 iun., 2024

Vrei să îți exprimi opinia cu privire la sprijinirea IMM-urilor prin Instrumente Financiare?

Autoritatea de Management pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027 anunță lansarea unei consultări de piață a IMM-urilor din Regiunea Nord-Est, care ar putea fi sprijinite prin instrumente financiare (combinate cu sprijin din partea programului sub formă de grant) în cadrul Priorității 1: Nord-Est – O regiune mai competitivă, mai inovativă.

survey scaled

În acest sens, un chestionar de colectare feedback a fost trimis prin intermediul email-ului în cursul zilei de 11 iunie 2024, către o bază de date predefinită. În cazul în care vă aflați în grupul țintă al acestei consultări de piață (întreprinderi mici, cu până la 50 de angajați și întreprinderi mijlocii, cu până la 250 de angajați din Regiunea Nord-Est)  și doriți să participați, dar nu ați primit chestionarul, vă rugăm să ne trimiteți o adresă de email validă la am@adrnordest.ro și veți primi informațiile necesare completării chestionarului în cauză.

Chestionarul contribuie la realizarea unei consultări de piață, parte din evaluarea ex-ante, cu scopul de a determina interesul IMM-urilor pentru acest tip de sprijin.

Termenul de răspuns este 21 iunie 2024.

Sari la conținut