13 iul., 2023

Podcast-ul „Informație & Cunoaștere” by ADR Nord-Est, Ep. #2: Pregătirea apelurilor din Programul Regional Nord-Est 2021-2027

În continuarea și completarea primului episod al Podcast-ului <Informație și Cunoaștere by ADR Nord-Est>, vă invităm să ascultați episodul #2 în care discutăm despre un alt subiect cheie al acestei perioade, și anume: Pregătirea apelurilor din Programul Regional Nord-Est 2021-2027, discuție găzduită de Vasile Asandei – Director General al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, împreună cu invitata sa, Monica Harja-Zlavog – Șeful Autorității de Management pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027.

Odată cu încheierea proiectelor din exercițiul financiar 2014-2020, pregătim intens noul Program Regional Nord-Est 2021-2027. Avem la dispoziție 1,75 miliarde de euro pentru 8 priorități de finanțare. Apelurile de proiecte vor fi disponibile potențialilor beneficiari, începând cu această vară, dar modul în care se construiesc aceste apeluri și munca din spatele ‚scenei’ este mai puțin cunoscută, astfel că dorim să vă prezentăm câte ceva din această muncă, cu atât mai mult cu cât începând cu acest exercițiu financiar Autoritatea de Management (organismul care are răspunderea și decizia) este la noi, în cadrul ADR Nord-Est.

——-

Podcast-ul cu frecvență lunară Informație & Cunoaștere’ by ADR Nord-Est este un proiect ce a luat naștere din dorința de a ajunge la oameni cu lucruri care contează cu adevărat, cu informație reală și de încredere, informație vie care să se transforme în cunoaștere.

De aproape un sfert de veac, organizația din care facem parte – Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est a dus, într-o bună măsură, către schimbarea la față a regiunii. Faptul că un număr mare de oameni se bucură de rezultatele unei munci susținute, de aproape 25 de ani, reprezintă pentru noi o parte a succesului.
Dar ca să ai parte de succes, ai nevoie mai întâi de informație și cunoaștere.

Audiție plăcută și cu folos!

Sari la conținut