6 nov., 2023

#NEdigitalizăm: Start pentru depunerea proiectelor în cadrul apelului Transformarea digitală a IMM-urilor

Începând de astăzi, 6 noiembrie 2023, ora 10.00, se pot depune cereri de finanțare în MySMIS2021/SMIS2021+ pentru apelul PR/NE/2023/PI2/RSO1.2/1 “Transformarea digitală a IMM-urilor orientată către creșterea intensității digitale“

Atenție! Cererile de finanțare pot fi depuse DOAR de către solicitanți eligibili și selectați prin metoda RCT, care au primit  de la AM PR Nord-Est 2021-2027 „Invitație pentru depunere cerere de finanțare în MySMIS2021/SMIS2021+

Care sunt următorii pași pe care trebuie să îi parcurgeți?

Pasul 1.   Elaborarea Studiului de Fezabilitate Digitală (document obligatoriu la depunerea cererii de finanțare).

Studiul de fezabilitate Digitală trebuie să fie întocmit de un furnizor de servicii de consultanță tehnică specializat în TIC, care are autorizat domeniul de activitate „Cod CAEN 6202 – Activități de consultanță în tehnologia informației”.

În situația în care nu identificați un astfel de consultant, puteți apela la serviciile Hub-ului European de Inovare Digitală – Digital Innovation Zone Nord-Est, pe care îl puteți contacta aici Formular de contact Digital Innovation Zone.  

Studiul de Fezabilitate Digitală este un document tehnico-economic care trebuie întocmit în conformitate cu  modelul orientativ prezentat în Anexa nr. 5 la Ghidul solicitantului. Acesta va reflecta analiza situației curente a societății din punct de vedere al digitalizării și va propune soluțiile concrete de digitalizare (achiziția de software și hardware) necesare desfășurării activității într-un mod mai performant și mai eficient.

Alegerea furnizorului de servicii de consultanță tehnică specializat în TIC este a solicitantului!

Pasul 2.   Întocmirea documentației de finanțare (formularul cererii de finanțare și anexele la aceasta) în conformitate cu prevederile Ghidului Solicitantului. Pentru informații suplimentare referitoare la aceste aspecte, vă puteți adresa Biroului Regional de Informare, la info@adrnordest.ro.

Vă urăm succes!

Sari la conținut