19 ian., 2024

Cum știm în ce categorie de IMM ne încadrăm? – Sesiune de clarificări cu reprezentanți AM PR Nord-Est la Iași, pe 31 ianuarie 2024

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est organizează miercuri, 31 ianuarie 2024, începând cu ora 11:00, la Iași, Hotel Unirea, o sesiune de clarificări în ceea ce privește încadrarea companiilor în categoria IMM. Acest eveniment este susținut de reprezentanți AM PR Nord-Est și se adresează potențialilor solicitanți din Regiunea Nord-Est pentru apelurile unde solicitanții eligibili sunt IMM-uri din Regiunea Nord-Est.

Cum stim in ce categorie de IMM ne incadram

Pentru a fi considerată o întreprindere mică sau mijlocie, o firmă trebuie să îndeplinească anumite criterii care, însă, pot varia. Aceste criterii includ, printre altele, numărul de angajați sau cifra de afaceri anuală. Experții ADR Nord-Est vin către potențialii beneficiari cu informații relevante despre aceste criterii, dar și despre importanța structurii acționariatului într-o companie, legăturile financiare, parteneriate sau colaborări.

Persoanele interesate de acest subiect se pot înscrie utilizând acest link.

Vă încurajăm să detaliați în cadrul formularului spețe/ exemple pe care le doriți supuse discuțiilor, în cadrul evenimentului.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Agendă eveniment

Sari la conținut